Motí al Bounty. John Boyne

15 10 2009

2-punts5

Una novel·la d’aventures ben trobada i entretinguda, però li falta una mica per ser etiquetada com a  bona novel·la.  Sembla que està basada en fets reals, però es permet algunes llicències i hi ha algunes imprecisions en les dates i fets.

1787,sud d’Anglaterra, un orfe de 14 anys es troba vivint de la prostitució i els petits furts, sota la protecció d’un proxeneta fred i calculador. Enxampat en un robatori es veu embarcat com a ajudant de capità en el Bounty per tal d’evitar la presó. Allà es guanya la confiança del capità i de la tripulació i endevina que una vida diferent és possible, reflexiona sobre l’explotació que havia sofert durant la infantesa i apren els valors de la confiança i la lleialtat.

Com indica el titol, hi ha un moti a bord, motiu de noves aventures que els porta a situacions límit.


Accions

Informació

2 responses

15 10 2009
kweilan

No m’ha interessat massa perquè la història és molt coneguda i ja se n’ha fet fins i tot diferents versions literàries i cinematogràfiques.

16 10 2009
Màgia

Jo tampoc tinc gaire interès a llegir-la. Tot i que l’he tingut més d’una vegada a les mans, l’autor no em va acabar de convèncer amb la seva primera obra, i aquesta segona tampoc ha rebut grans crítiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: