On és la lecturina?

27 02 2011

Ha tornat L’hora del lector, però sembla que s’ha deixat alguna cosa de les edicions anteriors. Ha tornat més encotillada, amb els convidats més apretats d’espai i temps i els “recomanadors” més apressats i nerviosos.

On és la lecturina? Se l’ha endut el Sr Boix de viatge ? si us plau, Sr Boix, envii la fórmula de destil·lació a en Manzano i que la torni a escampar per el plató just abans de començar cada programa, i potser retornarà aquell aire més relaxat i amable que injectava lecturina en vena i ens feia sortir corrents a llegir tot d’una.


Accions

Informació

5 responses

28 02 2011
hiniare

Per a mi la part més interessant sempre han estat les recomanacions dels lectors, és més original que l’escriptor parlant del seu llibre, que segons qui pot ser interessant o no. Em sento més identificada amb la passió del lector que ha trobat un llibre i el vol recomanar.
El problema és que han ficat massa gent i el programa continua sent una hora. Han de parlar tan depressa i surten tants llibres que de vegades m’he de tornar a mirar algun tros a la web per acabar-me d’enterar. Potser l’aniran afinant una mica amb el temps.
Però de totes maneres és el millor que es pot veure sobre llibres a TV.
Ens llegim,
h.

28 02 2011
L'Espolsada

Estic molt d’acord, la persona convidada no té ni temps de parlar del llibre i la resta ho han de fer amb un coet al cul… Massa gent i poc temps, la tele!

1 03 2011
Imma C.

Hola,
s´ha de tenir present que el programa LHDL fa una presentació, un tast i llavors vas al llibre, al blog del sr Boix, i els diferents punts de la xarxa on es pot llegir més sobre llibres i literatura.
És una aposta per arribar a un públic més ampli i crec que s´ha de valorar.
El que s´ha de potenciar és la participació a la xarxa com el Què llegeixes.
Imma C.

3 03 2011
viuillegeix

Imma

jo el que aprecio de l’hora del lector és que em recomanin llibres amb entusiasme i amb punts de vista diferents . Si s’ha de convertir en un enfilall dellibres amb comentari brevissism, per això ja tenim pagina 2 de TVE o qualsevol llista de les que surten per st jordi

3 03 2011
David

He de reconèixer que el segueixo poc, aquest programa, però els pocs cops que ho he fet, m’ha semblat que havia perdut la naturalitat i la frescor de quan el feien per BTV. Tot i així, és l’única cosa potable que tenim en català sobre llibres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: