Roda el món i torna al born

23 12 2013

11_12 Nadal jpgRoda el món i torna al born. Refrany que indica que, encara que es vagi molt lluny o es viatgi molt, sempre hi ha la tendència a tornar al lloc d’origen o al punt més cèntric.

Tristament sembla que els retrògrads del país estan tornant al seu born particular , al seu punt de partida que alguns il•lusos pensàvem que havien abandonat quan va morir el dictador. Però som allà mateix, amb lleis que ens atenallen i ens retallen llibertats que han costat anys i lluites de molta gent.

No em vull deixar embolcallar per el núvol gris del front que avança per l’oest i per la dreta més fosca, de reüll veig traços que em recorden les imatges en blanc i negre de la meva adolescència i veig que farà falta tota la força per tornar a reivindicar, ni que sigui per respecte a tots els que han lluitat abans que nosaltres i per estima a tots els que venen al darrera. No ens podem quedar de braços plegats davant d’aquesta merda de lleis que ens van encolomant.

I encara que no ho sembli, això és una felicitació de Nadal, un desig de que tornem tots al nostre born particular a passar les festes i a carregar els somriures per afrontar les lluites ( i alegries) que estan a tocar. Voldria que tinguessiu la vostra parcel•la de benestar, el vostre espai íntim per estimar, per somriure i per pixar-vos de riure quan convingui. Que tingueu tots la vostra pròpia tribu, on realment sigueu lliures i us sentiu relaxats per poder ser vosaltres mateixos, on cap llei no enfosqueixi ni un bri els vostres sentiments, on només hi regnin les mirades transparents i les paraules sinceres.

BON NADAL!

 


Accions

Information

One response

23 12 2013
XeXu

Encara que estiguem en aquestes dates, no hem d’oblidar el que ens està fent el govern espanyol com a ciutadans del segle XXI que som. La vergonya no pot caure en l’oblit només perquè és Nadal. Ens caldrà lluitar molt, però el que hem de fer primer, és desobeir, senzillament. Bones festes, si ens deixen!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: