Ser lector és un luxe

31 01 2010

Ser lector és un luxe, com és un luxe tenir a algú que cuini per a tu. Algú que ha pensat el plat, ha anat a plaça, ha triat, ha encès fogons, ha vigilat el temps per aconseguir textures, gustos i sensacions. I tu t’assseus i t’ho cruspeixes. Tranquil•lament . Ho disfrutes. Ho critiques. Ho alabes. Ho comparteixes. En parles. Ho recordes. Ho oblides. Ho vius de debò si el cuiner ha mimat el procés. Vibres si l’autor ha pensat en tu mentre escrivia, que l’acolliràs tranquil•lament amb el llibre entre les mans.

És un luxe triar cuiners, triar menús i poder-los disfrutar per pocs diners i un pessic de temps. Si puc, em quedo amb la cuina de mercat que demana temps i ofici però falla poc, emociona sempre i et deixa amb les ganes d’abraçar l’autor i donar-li les gràcies.


Accions

Information

8 responses

31 01 2010
Mireia

Sort d’aquests petits-grans plaers

31 01 2010
L'Espolsada

Tot i així hi ha gent que es deixa perdre aquests petits plaers…
Estic amb tu!

2 02 2010
kweilan

Tens raó. És un gran luxe que de vegades no apreciem com cal.

2 02 2010
Màgia

És veritat, i a vegades no som conscients del valor de la lectura. Escriure novel·les requereix temps, dedicació, reflexió, imaginació i un munt de recursos i nosaltres ens “mengem” el resultat en un moment. Totalment d’acord amb tu, hem de saber apreciar el valor del què llegim!

3 02 2010
SU

Conxu, el teu apunt m’ha fet venir gana i avui he començat la dieta!!! Sort que la dieta és de menjar, que no de llegir…

Deliciós apunt!

SU

4 02 2010
viuillegeix

Mireia, Fe, kweilan, màgia, SU, quina sort tenim de tenir escriptors que cuinen amb carinyo !!

I dieta de llibres…. mai de la vida!!!!

8 02 2010
Rita

Quina gana i quines ganes, ara mateix, de deixar-ho tot i posar-me a llegit! 🙂

8 02 2010
Rita

llegir* 😛

Deixa un comentari